spad Opublikowano 24 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 witam czy jest tu ktoś z Żoliborza aby np ustawić się na wspólne pływanie łodziami np na kępie potockiej ?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike217 Opublikowano 24 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 Kolego 11-12 czerwca masz międzynarodowe zawody ślizgów elektrycznych w Lesznowoli. Zapraszamy! Będzie okazja pogadać i łyknąć wiedzy.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spad Opublikowano 24 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 Ok fajnie ale tez czasem fajnie sie gdzieś spotkać przy piwku i popływać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike217 Opublikowano 24 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 No mi daleko do Warszawy a zawodnicy z Warszawy czasami gdzieś trenują ale gdzie to nie mam pojęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebka34 Opublikowano 24 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 Michał to dobry człowiek i powińieneś posłuchać jego rad i psotkaj sie z nimi gdzieś na zawodach uzyskasz wtedy niesamowitą dawke informacji i wiedzy na ten temat. Ja osobiście miałem taką przyjemność i mogę śmiało stwierdzić ze warto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi