woj-tech Opublikowano 26 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 Postanowiłem uatrakcyjnić prezentację figur i na próbę popełniłem taki filmik. Rozbiłem film na pojedyncze klatki (wyszło ponad 200) i dorobiłem w programie graficznym tor lotu. Potem połączyłem wszystkie obrazki z powrotem w film i wyszło coś takiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRUUP Opublikowano 27 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 To sie chyba narobiłeś? W czym to wszystko składałeś? Bardzo fajnie wyszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woj-tech Opublikowano 27 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 Do wyciągnięcia klatek z filmu użyłem Free Video to JPG Converter. Rysowanie i złożenie klatek to Photoshop. Zajęło mi to ponad dwie godziny ale część pracy można zautomatyzować to będzie szybciej więc coś jeszcze zrobię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRUUP Opublikowano 27 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 Najlpiej to mieć program zeby od razu rysować na timeline kształty linie itp. A czego używasz do obróbki video? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woj-tech Opublikowano 27 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 Do obróbki video wystarcza mi Movie Maker. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi