tomson Opublikowano 23 Stycznia 2007 Opublikowano 23 Stycznia 2007 Witam chiałbym wydrukować plany i je posklejać w jedną całość Plany są w pliku PDF Jakie powinny być ustawienia drukowania ??
marcin133 Opublikowano 23 Stycznia 2007 Opublikowano 23 Stycznia 2007 Hmmm... w czym konkretnie masz problem? Próbowałeś drukować? Co jest nie tak?
tomson Opublikowano 23 Stycznia 2007 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2007 Próbowałem dwa razy 1 wydruk: widoczny napis StatPoz x 1 kończy mi się w połowie jedynki 2 wydruk: widoczny napis StatPoz x 1 kończy się tak jak na zdjęciu Różnice te wynikają po zaznaczeniu opcji: Choose Paper Source by PDF page size
motyl Opublikowano 23 Stycznia 2007 Opublikowano 23 Stycznia 2007 Na planach powinneś mieć wzór skali. druknij tą strone i zmierz przeważnei jest to jakoś tak aprosta skala 10mm, 25mm Albo jeśli jest to jako duży rysunek to w COrela i podzielić na strony
tomson Opublikowano 23 Stycznia 2007 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2007 Udało mi się posklejać te plany do kupy, musiałem sobie zainstalować najnowszą wersję Acrobata i już jest spoko Zdjęcia wykonanych planów nie mogę przedstawić bo autor sobie nie życzy aby były przedstawiane w internecie pod żadną postacią Plany tyczą się pewnie wszystkim znanego RWD-5 :wink: P.S. Dziękuje @marcin 133 za poświęcenie mi uwagi na gg i za telefon
marcin133 Opublikowano 23 Stycznia 2007 Opublikowano 23 Stycznia 2007 Istnieje jednak strona w sieci która opisuje dokładnie budowę tego modelu na podstawie właśnie planów które posiadasz. Dodam że autorem tej strony to ta sama osoba co autor planów (przynajmniej tak się podpisano) więc z podaniem linku chyba do tej strony tu u nas na forum nie powinno być problemu? P.S. Dzięki również.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.