tomson Opublikowano 23 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 Witam chiałbym wydrukować plany i je posklejać w jedną całość Plany są w pliku PDF Jakie powinny być ustawienia drukowania ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 23 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 Hmmm... w czym konkretnie masz problem? Próbowałeś drukować? Co jest nie tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomson Opublikowano 23 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 Próbowałem dwa razy 1 wydruk: widoczny napis StatPoz x 1 kończy mi się w połowie jedynki 2 wydruk: widoczny napis StatPoz x 1 kończy się tak jak na zdjęciu Różnice te wynikają po zaznaczeniu opcji: Choose Paper Source by PDF page size Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 23 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 Na planach powinneś mieć wzór skali. druknij tą strone i zmierz przeważnei jest to jakoś tak aprosta skala 10mm, 25mm Albo jeśli jest to jako duży rysunek to w COrela i podzielić na strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomson Opublikowano 23 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 Udało mi się posklejać te plany do kupy, musiałem sobie zainstalować najnowszą wersję Acrobata i już jest spoko Zdjęcia wykonanych planów nie mogę przedstawić bo autor sobie nie życzy aby były przedstawiane w internecie pod żadną postacią Plany tyczą się pewnie wszystkim znanego RWD-5 :wink: P.S. Dziękuje @marcin 133 za poświęcenie mi uwagi na gg i za telefon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 23 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 Istnieje jednak strona w sieci która opisuje dokładnie budowę tego modelu na podstawie właśnie planów które posiadasz. Dodam że autorem tej strony to ta sama osoba co autor planów (przynajmniej tak się podpisano) więc z podaniem linku chyba do tej strony tu u nas na forum nie powinno być problemu? P.S. Dzięki również. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.