ali1983 Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 witam. mam pytanie: słyszałem, że extrimy latają również z silnikami spalinowymi i chciałbym się dowiedzieć jaka jednostka by wystarczyła żeby nim trochę poszaleć??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 spójrz tutaj PS - szukanie nie boli :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ali1983 Opublikowano 30 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 wiem. znalazłem już ten temat. tylko się zastanawiam nad asp25a (4 cm3), bo taki posiadam, ale nie wiem czy nie będzie za duży, bo z kolei do katany jest za mały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareq Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Obawiam się, że będzie za duży. 2.5cm to już dużo ale może być. Extrim ma dosyć delikatną konstrukcję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 4ccm to do KATANY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 U nas Extrim lata na silniku OS MAX 15LA i jest OK. Ten ASP będzie za duży do tego modelu. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ali1983 Opublikowano 1 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 do katany 4 cm3 to podobno za mało!!! nie wiem zobaczymy. na razie trzeba czekać na przypływ $$$ a wtedy będę myślał dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.