Łukasz.S Opublikowano 4 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Leszku widzę że jesteś już na półmetku z budową Wilgi a ja się już nie mogę doczekać jak śnieg stopnieje ???? tak mi wyszła ta PZLka jeszcze zastrzały trzeba założyć i znowu latać ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 5 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 Baja to P-11c Leszek idzie jak burza a ja drepczę w miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.S Opublikowano 5 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 Leszek to jak ,,parowóz,, jak się rozpędzi to nie może się zatrzymać z robotą A dlaczego Krzyśku drepczesz w miejscu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 5 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 Parowóz?? hahaha No właśnie Krzysiu dlaczego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.S Opublikowano 5 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 Parowóz?? hahaha Leszku miało być ,,pocisk,, nie parowóz (rozwiązywałem krzyżówkę z córką i tak wyszło...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 5 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 Leszku miało być ,,pocisk,, nie parowóz (rozwiązywałem krzyżówkę z córką i tak wyszło...) no pocisk to już lepiej hahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 6 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2018 Czemu drepczę w miejscu? Jeżeli ktoś myśli że budowa makiety heli to hop-siup to lepiej niech się za to nie bierze Non stop jakieś problemy. Jestem w stałym kontakcie z ludźmi którzy budują makiety w różnych zakątkach świata. Zawsze to tak wygląda że coś trzeba przerabiać, ciąć etc. Obecnie walczę ze szczytem ogona gdzie ma wejść skrzynka ogonowa. No właśnie ma wejść a nie wchodzi... Jak dalej tak pójdzie to nie wiem czy w połowie sezonu ten śmigłowiec wystartuje. Tym bardziej że czasu jak na lekarstwo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 9 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 I Panowie czas kończyć po woli Model pomalowany i teraz składanie na gotowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.S Opublikowano 9 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 Rewelacja ???? tempo masz niesamowite... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 9 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 Dzięki Łukaszu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.S Opublikowano 10 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 Tak z ciekawości zapytam: Kto pierwszy wjeżdża jutro na lotnisko? ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 10 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 Jak to kto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.S Opublikowano 10 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 No to już wiem ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 10 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 jak to kto???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek.T Opublikowano 10 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 To jutro rozpoczęcie sezonu , oczywiście kolega R. ma być pierwszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek misiek Opublikowano 10 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 Postaramy się być pierwsi ,bo ktoś musi sprawdzić czy da się wjechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 10 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 I jeszcze dziś zostało pomalowane podwozie i koniec z lakierami nareszcie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek.T Opublikowano 11 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 Pięknie ci wyszło Leszku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 11 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 Chłopaki jakieś refleksje po dzisiejszym otwarciu sezonu ? Mam tylko kilka zdjęć. Sorki jeżeli akurat kogoś nie ma na fotkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_rc Opublikowano 11 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 Do tej wilgi to przydał by się jakiś szybowiec podpiac:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi