Janek.T Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 To chętnie zapraszamy kto ma ochotę do nas przyjechać , w sobotę ma być ładna pogoda a w niedziele ma padać ,oczywiście latamy do nocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Postaram się dojechać na 16 z moimi wiertaliotami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Ja myślę , że będę koło 15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Dzisiaj sobie polataliśmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Dziękuję wszystkim za wspólne latanie, przede wszystkim za zaproszenie, za spotkanie.Lotnisko macie w bajecznym miejscu. Z góry lepiej to widać, z pewnością będzie jakiś krótki filmik.Dziś już ,,padam na pysk,, najpierw Godziszka - szybowcowe zawody i wisienka na torcie lotnisko w Choczni.Aby nie było, wrzucam zajawkę foto... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Super loty Cieszymy się Bogdan , że lotnisko ci się spodobało Dziękujemy za odwiedziny , wspólne loty oraz przepiękne zdjęcia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek.T Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Nocne loty Decatlona 3 metrowego. https://youtu.be/YuT91b7t4YQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Janek poznajesz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek.T Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Tak poznaje bardzo mi się podoba to zdjęcie dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Łukasz nie zapomniałem o Tobie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Boguś kręcioł wyszedł pięknie z tym księżycem w tle Piękne zdjęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Boguś kręcioł wyszedł pięknie z tym księżycem w tle Piękne zdjęcia A tu masz takiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.S Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Boguś dzieki za odwiedziny i miłe towarzystwo ???? Zdjęcia super ???? moja córka strasznie zadowolona ze zdjęć Slowlego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2017 A tu masz takiego IMG_14302 kopia.jpg Bajka Boguś dzieki za odwiedziny i miłe towarzystwo Zdjęcia super moja córka strasznie zadowolona ze zdjęć Slowlego Łukasz ja dziękuję za ciepłą strawę i coś bez % do niej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Powoli montuje się filmik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Obiecany filmik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Boguś filmik bardzo mi się podoba Oddaje klimat tego miejsca i tego wieczoru. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Boguś filmik bardzo mi się podoba Oddaje klimat tego miejsca i tego wieczoru. Jeszcze mam w zanadrzu trochę fotek więc jak będę maiła chwile to wrzucę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.S Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Boguś oglądałem pare razy ten filmik rano i przez to spóźniłem się do roboty ???? oczywiście film fajny ???? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Świetny filmik bardzo mi się podoba Bogdan 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi