sbogdan1 Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 No to super fajnie że się podoba,myślę że jakbym zawitał raz jeszcze to Was to wypuścił bym się nieco wyżej i pokrążył po okolicy aby ciut więcej nakręcić no i tak samo fotek zrobić. Już to widzę jak teren będzie wyglądał jesienią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Jeszcze mam w zanadrzu trochę fotek więc jak będę maiła chwile to wrzucę. Na to po cichu liczę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek.T Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Nie ma sprawy Boguś do nas możesz zawsze wpadać kiedy ci tylko pasuje , w tym tygodniu lotnisko wykosimy to będzie jeszcze ładniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Przyjeżdżaj Bogdan kiedy tylko masz ochotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Dziękuję bardzo oczywiście w imieniu Antosia tak samo podziękowania, bowiem nie ma założonego konta na PFMRC. więc polecił mi przekazać.No dobra my tu gadu gadu a kolejna seria fotek czeka. No nie wiem czy tego sobie nie wydrukuje na papierze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Pozdrowienia dla Antosia !!! Kolejna porcja zdjęć jest również super ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Bajka zdjęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 HARO ponownie w powietrzu Kolejne fotki...No chyba mnie poniosło ale się na trzaskało focików. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Fotografie przepiękne HARO prezentuje się zacnie a jego właściciel, pilot dumnym krokiem podąża na stojankę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Piękne zdjęcia miło patrzeć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Muszę zrobić krótka przerwę bo mam jeszcze foty z Godziszki z zawodów makiet szybowców które odbywały się w tym samym dniu a obiecałem zamieścić na stronce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Spokojnie Bogdan i tak już dodałeś pełno pięknych zdjęć Wielkie dzięki jeszcze raz za nie wszystkie pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Jeśli ktoś ma ochotę to poniżej jest link do albumu w którym są fotki z Godziszki.Oczywiście nie wszystkie, będę uzupełniał o kolejne foty. https://goo.gl/photos/V3mFz9JSYJ1WU4ur5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Oglądnąłem album z Godziszki. Super fotki . Fajnie zobaczyć makiety Pirata, Perkoza i innych szybowców produkcji krajowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek.T Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Lotnisko na jutrzejsze latanie wykoszone Zdjęcia z koszenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.S Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Musimy światła założyć do kosiarki żeby nas następnym razem noc nie zaskoczyła ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Super ja latam w niedzielę jutro dzień porządków ...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 No kosiarka porządna ale światła by się przydały tak na wszelki wypadek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Dzisiaj wylataliśmy się z Jankiem i moim synem Janek dzisiaj szalał yakiem i piperkiem, Tomuś piperek i ja mniejsza wilga dzisiaj polatała docieranie silnika ciąg dalszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2017 O kolejna Wilga ...PięknaLotniska przygotowane na cacy To jest dobre ..,,tylko nie wiem który jest mój,,Trzeba było zbindować pod jedną aparaturę nie było by stresu Poleciały by w tandemie i lot synchroniczny hihihihihi a potem heroiczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi