Leszekm35 Opublikowano 1 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 Krzysiu super film bardzo fajnie to zrobiłeś Dzięki również Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 1 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 Myśl żeby zrobić taki film chodziła za mną od dawna. Można sobie będzie włączać jak człowiek będzie miał gorszy dzień czy tak po prostu żeby powspominać i nabierać ochoty na następny sezon Przepraszam jeśli nie zamieściłem czyjegoś modelu. Nie zawsze robiłem zdjęcia Sezon uważam że był dobry. Trochę wiało czasami Ale ogólnie było super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 1 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 Krzysiek pomysł bardzo fajny, nie ukrywam że też myślałem o takim projekcie, tym bardziej że trochę tego materiału posiadam. Najwięcej od nas poprzez Żar Bobrowniki Czechowice. No cóż wylądowało wszystko w koszu. Więc z chęcią oglądam Twoje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek.T Opublikowano 1 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 Bardzo fajnie się ogląda takie filmiki zimową porą i wspomina mile spędzone dni na lotnisku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 1 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 Bardzo fajnie się ogląda takie filmiki zimową porą i wspomina mile spędzone dni na lotnisku O to chodzi !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.S Opublikowano 1 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 Krzysiu ja dopiero teraz ten filmik oglądałem i tez mi się podoba ale najlepsza końcówka ze śmigłowcem ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 1 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 Krzysiu ja dopiero teraz ten filmik oglądałem i tez mi się podoba ale najlepsza końcówka ze śmigłowcem Cieszę się że film się podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 2 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 Można powiedzieć , że coraz bliżej do malowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek.T Opublikowano 3 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 Robi się Leszku coraz ładniejsza , będzie kawał maszyny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 4 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2017 No Janku będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.S Opublikowano 4 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2017 Leszek Ty jesteś coraz bliżej Wilgi w skali 1:1 ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 4 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2017 A no w sumie tak będziemy se latać Łukasz heheheh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 4 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2017 To ja też się piszę na 1:1 jakby co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigi57 Opublikowano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 Chłopaki zrobiłem ten film specjalnie dla Was. Wspomnienie sezonu 2017 w Choczni w 15 minut. W filmie wykorzystałem kilka fotek Bogusia Strempela oraz fragment filmu. Jest to podpisane. Miłego oglądania Dziękuję za super klimat i wspólne latanie !!! Janek dzięki Bardzo fajny filmik,bardzo przyjemnie sie oglada,brawo Można powiedzieć , że coraz bliżej do malowania No Leszek widze postepy,a le nastepna Wilga bedzie miala chyba z piec metrow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 10 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 Andrzej 5 metrów już nie warto lepiej dołożyć jeszcze 5 i prawdziwa hahahah:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 Eeee ja ta myślę że będzie te 5 metrów Cieszę się że film przypadł do gustu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 10 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 Krzysiu nie będzie na tym rozmiarze kończę Jak ją skończę to pomyślę o czymś innym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 Chyba wiem o czym ale nie wiem czy mogę mówić żeby nie zapeszyć To o czym rozmawialiśmy ostatnio? Bardzo ładny samolot. Kultowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 10 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 Hhehehe to znaczy w sumie to 2 rodzaje samolotów chodzą mi po głowie ale jeszcze nie wiem co zdecyduje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 10 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 Coś poszło do przodu płyta pod elektronikę gotowa Oczywiście okablowanie pójdzie pod płytą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi