Leszekm35 Opublikowano 25 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Witam kolegów Dzisiaj został odpalony silnik świeżo zamontowany do wilgi JC30 EVO Silnik chodzi super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.S Opublikowano 25 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Ahhh ta Wilga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 25 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Dokładnie Janku obloty coraz bliżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.S Opublikowano 25 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Tak pewnie jak ja jadę na urlop to oblatujcie sami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 25 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Na spokojnie Łukasz na razie jeszcze czekam na serwa bo wymieniam wszystkie na nowe a nie wiem kiedy dotrą biorąc pod uwagę , że koło mnie będzie wszystko zablokowane ze względu na ŚDM. i wszelkie dowozy kurierskie mogą być sporo opóźnione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 25 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Oj fajnie tam macie U nas mniej miejsca ale jakoś dajemy radę A to się działo u nas w niedzielny poranek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 25 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Super Tomku Jak zobaczyłem tą wilgę na filmie to mi się oczy zaświeciły piękna to miał być mój zakup ta z black horsa ale trafiła mi się ta z Eljota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek.T Opublikowano 26 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Ważne Tomku że macie chęci a modele też macie ładne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Witam kolegów I stało się wszystkie brakujące elementy wyposażenia wilgi dotarły Model uzbrojony , ustawiony gotowy do oblotów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.S Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Skąd masz takie zajefajne szyby? Specjalnie zamówiłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Tak Łukaszu kupiłem w Model Partnerze. Miałem w sumie na razie nie wymieniać ale wymieniłem i jest o wiele lepiej:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.S Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Wyglądała fajnie ale teraz jest o wiele lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Pogoda w sobotę i niedzielę ma być ładna to oblatujemy Leszek Wilgę . Dawno nie latałem i muszę się w końcu wyszaleć Dokładnie Janku trzeba się w końcu wylatać Ja nastawiam się na niedzielę w sobotę muszę być na czynie społecznym w wiosce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Sprawa jest tego typu Janku , że mają nam robić asfalt nowy ale warunek jest taki , że jako mieszkańcy mamy powycinać krzaki koło drogi . Także czeka nas zajob , wszyscy mamy się stawić a za dużo nas w tej wsi nie ma Odnośnie lotów to mam małego pietra oczywiście jeśli chodzi o oblot wilgi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.S Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Udało się oblatać Wilgę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Witam kolegów tak i stało się wilgunia oblatana:) Mogę powiedzieć tak : wrażenia wspaniałe , model lata znakomicie Jestem pod olbrzymim wrażeniem jak samolot startuje praktycznie sam i ląduje . W powietrzu rewelacja można powiedzieć jeden z najpiękniejszych moich samolotów lata po prostu znakomicie Jedna rzecz mógłby być trochę mocniejszy silnik 30cm niby wystarcza ale mógłby mieć trochę więcej zapasu mocy , ale do makietowego latania w zupełności wystarcza choć w planach jest mocniejszy roto 35 Chciałbym także powiedzieć do wszystkich tych którzy twierdzili , że wilga źle lata , dużo negatywnych opinii słyszałem na pikniku w stylu piękny samolot ale nie nie źle latają. Mogę powiedzieć nic bardziej mylnego polecam ten model Filmik z pierwszego startu wilgi i pierwsze lądowanie drugi start Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.S Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Muszę Ci Leszku pogratulować bo jest czego. Model dość że ładnie wygląda to widać że fajnie lata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Dzięki Łukaszu jak zobaczysz na żywo to padniesz no i co mogę powiedzieć nielot stał się lotem heheh i czekam na taką wilgę u Ciebie bo mówiłeś że zawsze chciałeś teraz możesz działać temat sprawdzony Oczywiście polecam wilgę od Leszka z Model Partner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Oczywiście chciałbym tutaj na tym forum pogratulować Panu Leszkowi z Model Partner dobrej roboty jeśli chodzi o ten samolot:) Chciałbym również powiedzieć iż na pewno będzie mile widziana taka wilga w skali 1/4 2,7 metra w jego wykonaniu i co za tym idzie w sprzedaży o czym już go poinformowałem w prywatnej wiadomości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 W świąteczny poniedziałek polataliśmy z Jankiem Łukaszem i z naszymi synami Pogoda była znakomita loty super udane . Łukasz robił ciąg dalszy oblotów diablo, Janek poszalał decathlonem ,ja extrą a dzieci styropiankami Parę fotek z lotniska ps. wilga czeka na nowy motor miał dzisiaj dojechać i nie dojechał . Myślę , że jutro dojdzie i w niedzielę kolejny oblot z nowym silnikiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi