sbogdan1 Opublikowano 27 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 Działaj działaj Krzyś,sezon powoli się zbliża. Sesja obowiązkowa ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 27 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 Liczę na to Boguś ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 28 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 I skrzydłą gotowe W sumie zostało napisy nakleić , kadłub do malowania i parę pierdółek i będzie finito. Test sterów skrzydła na ziemi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 28 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 No ładniutko Leszek Ja też działam Dostałem impuls Heli już uzbrojony w elektronikę. Wszytko przeniosłem do przodu. Dorobiłem półeczki pod elektronikę. Powalczyłem z okablowaniem żeby to wszystko jakoś ergonomicznie rozmieścić. Dzisiaj zamontowałem podwozie do oblotów. Testy elektroniki na ziemi wyszły dobrze. W zasadzie zbliżam się do oblotu mechaniki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 28 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 No powiem ci Krzysiu że szalejesz Chyba już wracasz w pełni do siebie cieszy mnie to ... Super ci idzie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek.T Opublikowano 29 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 Brawo chłopaki ,każdy coś działa a ja nic coś muszę wy myśleć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 29 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 No właśnie Janku opierniczasz się konkretnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.S Opublikowano 29 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 A to ja też się pochwalę bo coś się pomału dłubie ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 29 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 WOW !!! Szo to ??? P-11 ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 29 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 No proszę kolejny modelarz szykuje nowy samolot na nowy sezon super Łukaszu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.S Opublikowano 29 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 WOW !!! Szo to ??? P-11 ??? Tak Krzyśku P11, na razie wygląda niepozornie ale jeszcze dojdzie malowanie i takie tam detale. Już jest oblatana i wykonałem nią kilkanaście udanych lotów teraz pomału muszę ja skończyć No proszę kolejny modelarz szykuje nowy samolot na nowy sezon super Łukaszu Coś trzeba Leszku robić żeby nie ,,zwariować,, w tym życiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 29 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 Tak Krzyśku P11, na razie wygląda niepozornie ale jeszcze dojdzie malowanie i takie tam detale. Już jest oblatana i wykonałem nią kilkanaście udanych lotów teraz pomału muszę ja skończyć Coś trzeba Leszku robić żeby nie ,,zwariować,, w tym życiu Dokładnie Łukasz ja też właśnie tą zasadę wyznaję :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 29 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 Tak Krzyśku P11, na razie wygląda niepozornie ale jeszcze dojdzie malowanie i takie tam detale. Już jest oblatana i wykonałem nią kilkanaście udanych lotów teraz pomału muszę ja skończyć Coś trzeba Leszku robić żeby nie ,,zwariować,, w tym życiu Jaka rozpiętość i co " pod maską " ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.S Opublikowano 30 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 Rozpiętość 1,5m a pod maską potężny silnik ???? Ray 3548 900kv z śmigłem 14x6, regulator 50A i pakiet 2200mAh ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 30 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 Będzie fajny samolot i kolega dla mojego funcuba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 30 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 Hej... ładnie dajecie czadu Panowie z budową.Łukasz ten silniczek całkiem fajny cena w miarę dostępna wagowo wychodzi bardzo przyzwoicie.Właśnie się rozglądam za podobnym aby napędzić 1,75kg w górę.Ciekawe jak sprawują się silniki RAY. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.S Opublikowano 30 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 Boguś tak z ciekawości zapytam: Co waży 1,75kg? Ty coś knujesz... ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 30 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 Boguś tak z ciekawości zapytam: Co waży 1,75kg? Ty coś knujesz... Model trochę przytył przez zimę i przybyło mu wagi ale o tym ciiii.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 30 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 O coś się kroi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 6 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 Ponieważ nie wszyscy mają fb wrzucę kilka rzeczy z ostatnich dni Mechanika oblatana z sukcesem. A teraz rzeźbię kokpit makietowy Jeszcze trochę roboty przede mną Ale powoli do przodu Pozdrowionka !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi