Janek.T Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 w końcu Leszku masz taką dużą jak zawsze chciałeś , będzie do holowania szybowców super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 I zaczęła się praca nad wnętrzem wilgi. Przy okazji odebrałem dzisiaj maskę od lakiernika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Dzisiaj poza malowaniem jajek porobiłem trochę pfrzy wildze:) Podwozie prawie skończone zamontowałem nowe rozpórki oraz ich mocowania, w poniedziałek odbieram osłony także nabierze wszystko wyglądu. Dopasowałem również zbiornik paliwa , zamontowałem przewody oraz wlew. WESOŁYCH ŚWIĄT PANOWIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek.T Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Postępy widzę są . to niedługo będzie gotowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 No myślę Janku że do 2 tygodni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Owiewki kupione, docięte pomalowane i zamontowane Można powiedzieć , że po woli wilga zaczyna przypominać wilgę hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek.T Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 No będzie piękna , już nie mogę się doczekać jej na lotnisku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 No w sumie to ja też Janku Dzisiaj ogólnie zamontowałem serwa oraz zrobiliśmy makietowe ryfle na skrzydłach oraz statecznikach:) Wilga dostała także komplet napisów.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek.T Opublikowano 11 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 Leszek skończyłeś robić tą Wilgę bo pasuje ją oblatać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 11 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 Hahaha kończę i wilgę i się Jeszcze zostało mi zakończyć temat tłoczenia szyb w sumie jeszcze dwie mi zostały i będzie gotowa do oblotu:) Już nie długo Janku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 28 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 I tak po wielu zabiegach wilga została dziś ustawiona ,wyregulowana Model przygotowany do oblotów. Waga modelu 13,5 kg ciąg 21 kg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.S Opublikowano 28 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 Muszę przyznać że bardzo ładnie wygląda. Ale jakos tak mały jesteś przy tym modelu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 28 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 hahaha no i tak ma być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 31 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2017 Lotnisko gotowe powiększone wykoszone, wywalcowane po prostu bajka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek.T Opublikowano 1 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2017 Lotnisko nasze przygotowane , czyli w sobotę latamy na całego bo ma być ładna pogoda , ja biorę Decatlona 3 metrowego , a ty Leszek oblatujesz tą Wilgę w końcu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 1 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2017 Janku jak mi doleci rura to tak Jak nie doleci to dopiero za tydzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszwez Opublikowano 3 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 O której godzinie dzisiaj latacie, bo jeśli można to was odwiedzę. Mam tak blisko a nic nie wiedziałem o lotnisku Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 3 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 Ale polataliśmy super warunki, goście, grill Bardzo udane popołudnie. Mariusz jak masz jakiś filmik lotniska z powietrza wrzuć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek.T Opublikowano 3 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 Rzeczywiście dzisiaj to żeśmy się nacieszyli lataniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 7 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 Dwie wilgi matka z córką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi