djmalolat23 Opublikowano 6 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 Witam. Od roku jestem modelarzem i latam na kaszubach a dokładnie w Siemirowicach koło Lęborka. zbudowałem juz 2 modele. Pierwszy to Wiecherek 25 a drugi Cochtanek-czeski wodolot. Szukam modelarzy w pobliżu. Pozdrawiam kolegów!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrepinski Opublikowano 7 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 Ostatnio na lotnisku w Kornym było lokalne spotkanko ... ja latam wielowirnikowcami koło Sierakowic Wysłane z Telefonu, przepraszam za zwięzłość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 7 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 Witamy nowego modelarza. Zapraszamy do Lęborka. Jest tam grupka modelarzy którzy chętnie poznają nowego kolegę. Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi