Jedza Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Witma jestem nowicjuszem w sprawach związanych z modelami spalinowymi( nie dawno kupilem autko spalinowe ) i mam pytanko tego typu czy serwa powinn chodzic na wyłaczonym silniku czy to tylko działa jak silnik pracuje ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Serwomechanizmy nie mają nic wspolnego z pracą silnika. Podłączone do odbiornika, zasilane z pakietu odbiorczego (najczęściej 4 lub 5 ogniw NiXX) pracują niezależnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 2. Zastanów sie dobrze nad nazwą swego tematu. Źle nazwane tematy (temat nie będzie zawierał w treści problemu, teksty typu "jestem nowy", "pomocy") będą natychmiast kasowane. Wiesz skąd jest ten cytat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.