goleo7 Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 Witam, czy ma ktoś namiary na jakąś firmę, która wycina balsę lasero z przygotowanych planów, SAMOLOTYRC.PL już nie wykonują takich usług, a w ARTEXie trzeba mieć idealnej jakości plany . pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goleo7 Opublikowano 7 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 Odnawiam, może ktoś pomóc?? pozdrawiam, Maciek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 http://www.modelmax.pl/o%20firmie.htm spróbuj tutaj.Ja ciąłem w tej firmie z 1,5 roku temu.Wycięli mi elementy około 115cm długości w sklejce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goleo7 Opublikowano 7 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 Dzięki, pisałem do Nich z tydzień temu, niestety nie otrzymałem do dzisiaj odpowiedzi Może ktoś ma jeszcze jakieś namiary? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 Najlepiej zadzwoń, elementy do wycięcia najlepiej zapisać w pliku PLT z Corela albo CAD-a.W TurboCad też da się zapisać plik jako PLT.Ja zawsze wysyłałem właśnie takie pliki i nigdy nie było problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goleo7 Opublikowano 7 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 Mam plik zapisany, miałem już kiedyś ciąć w SAMOLOTYRC.PL ale inny model robiłem, tam mi już wycenili, ale już nie wykonują cięcia laserowego. Jutro zadzwonię do tej firmy. dzięki i pozdrawiam, Maciek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.