goleo7 Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Witam, czy ma ktoś namiary na jakąś firmę, która wycina balsę lasero z przygotowanych planów, SAMOLOTYRC.PL już nie wykonują takich usług, a w ARTEXie trzeba mieć idealnej jakości plany . pozdrawiam
Guest slawekmod Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 http://www.modelmax.pl/o%20firmie.htm spróbuj tutaj.Ja ciąłem w tej firmie z 1,5 roku temu.Wycięli mi elementy około 115cm długości w sklejce.
goleo7 Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 Dzięki, pisałem do Nich z tydzień temu, niestety nie otrzymałem do dzisiaj odpowiedzi Może ktoś ma jeszcze jakieś namiary? pozdrawiam
Guest slawekmod Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Najlepiej zadzwoń, elementy do wycięcia najlepiej zapisać w pliku PLT z Corela albo CAD-a.W TurboCad też da się zapisać plik jako PLT.Ja zawsze wysyłałem właśnie takie pliki i nigdy nie było problemu.
goleo7 Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 Mam plik zapisany, miałem już kiedyś ciąć w SAMOLOTYRC.PL ale inny model robiłem, tam mi już wycenili, ale już nie wykonują cięcia laserowego. Jutro zadzwonię do tej firmy. dzięki i pozdrawiam, Maciek
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.