Pułkownik Opublikowano 7 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Pytanie do użytkowników Futaby 18MZ .Czy ktoś z Was próbował wkleić zdjęcie modelu zrobione aparatem fotograficznym a nie aparatem w radiu? Zmniejszyłem format zdjęcia na 640x480 tak jak robi aparat w nadajniku, skopiowałem do folderu na karcie i radio go nie widzi. Format to jpg taki jak robi nadajnik . Może komuś się udało ? Mój nadajnik to 18MZ WC ale oprócz zmiany designu i dodaniu dodatkowej modulacji oprogramowanie jest takie samo. Sławomir Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek1351 Opublikowano 7 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Zakładając, że wielkość obrazu jest poprawna, pozostaje ustawienie odpowiedniej głębi kolorów. Do sprawdzenia w dowolnym programie graficznym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pułkownik Opublikowano 8 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 14mz.jpg Zakładając, że wielkość obrazu jest poprawna, pozostaje ustawienie odpowiedniej głębi kolorów. Do sprawdzenia w dowolnym programie graficznym. Marku , napiszę do Ciebie na priv. Pozdrawiam z Wrocławia Sławek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 8 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 14mz.jpg Zakładając, że wielkość obrazu jest poprawna, pozostaje ustawienie odpowiedniej głębi kolorów. Do sprawdzenia w dowolnym programie graficznym. no w tym skanie jest napisane że formatem plików graficznych jest BMP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi