MARSOK Opublikowano 10 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 Witam. Mam problem z radjem. Zostawiłem wczoraj przez przepadek włączone radio, dziś rano buły rozładowane baterie po wymianie radyjko nie nadaje, nie świecą się te pomarańczowe kreski. Jak włączam to na chwile się zapałają a potem gasną Może ktoś miał taki problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARSOK Opublikowano 11 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 Wysłane do serwisu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARSOK Opublikowano 31 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 Czy jest możliwość podłączenia tego radia do komputera i symulatora? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kicior Opublikowano 31 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 Hej, Z tyłu masz wejście typu "jack", poprzez które podłączasz aparaturę do komputera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARSOK Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 A do komputera w USB mam podłączyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kicior Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Czy masz zainstalowany symulator, a jeśli tak, to jaki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARSOK Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Żadnego jeszcze nie posiadam przymierzam się do ściągnięcia lub zakupu jakiegoś wiarę dobrego symulatora. Może jakiś dobry ktoś poleci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi