Kamilos Opublikowano 24 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 Witam Podczas ostatniego dzwona urwała się antenka od odbiornika czy da się to jakąś naprawić? To złote kółko w lewym dolnym rogu odbiornika to miejsce gdzie powinna być zamontowana antenka. EDIT.: Ok w sumie teraz ustaliłem e mogę zakupić drugą antenkę więc temat chyba unieważniony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafcio321 Opublikowano 25 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Witam Podczas ostatniego dzwona urwała się antenka od odbiornika czy da się to jakąś naprawić? To złote kółko w lewym dolnym rogu odbiornika to miejsce gdzie powinna być zamontowana antenka. EDIT.: Ok w sumie teraz ustaliłem e mogę zakupić drugą antenkę więc temat chyba unieważniony. Cześć, to złote kółko wygląda mi na gniazdo gdzie możesz wpiąć antenę. A jak wygląda antena? Trochę mało ostre to zdjęcie Pozdrawiam Rafał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilos Opublikowano 25 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Tak to gniazdo w które można wpiąć antene.Anteny nie ma bo zniknęła po ostatnim kretobiciu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi