marek rokowski Opublikowano 26 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Disposition EUROCUP Kyjov 2016 Place: Space for modellers in Aeroclub Kyjov´s place in Kyjov, Czech republic Date: 20. - 21. 8. 2016 Rules of the competition: EPA CZ Accommodation: directly at the airport (space for modellers) - tents, caravans Electricity: Connections for 220V Organization: Accommodation is possible from Friday afternoon. Registration: Saturday 20. 8. 2016 at 9AM Start of competition at 10 AM. The competition Battle of Kyjev is part of EPA Combat CZ, EUROCUP and The Championship of Czech republic. Flying will follow the rules of EPA CZ WWII 2015. WWII competition of EPA Combat will be flown on Saturday in 4 rounds + final. WWII EUROCUP competition and The Championship of Czech republic will continue with the results form the first four rounds and will follow next rounds based on the agreement of participants (6-8 rounds) + final. Let´s assume that the end of competitions will be on Sunday at 14PM. WWI competitions of EPA WWI CZ will be flown on Saturday in 2 rounds, based on the rules of EPA CZ WWI 2016. WWI competition of EUROCUP and The Championship of Czech republic will be followed by other rounds, based on the agreement of paricipants (4-5 rounds) + final. Starting fee: Saturday WWII 250 Kč + WWI 100 Kč. Saturday + Sunday WWII 310 Kč + WWI 110 Kč. Starting fee includes the championship cup, certifikate for each participant, 1 lunch, lease of airport, TOITOI, drinkable water, electricity, showers in sport areal in Kyjov. Refreshments ensured. Contact: Robert Ondříšek, phone number: +420 602 366 412, e-mail: robert.ondrisek@seznam.cz Location of the airport (place for modellers): MAPA Robert Ondříšek Combaaaaaaaaaaat Kto się wybiera do Roberta? Ja na pewno - ale tylko w sobotę bo w niedzielę mam rodzinną uroczystość Fajna miejscówka i atmosfera - no i szansa że zaczniemy się bawić trochę bardziej międzynarodowo;) -bo w końcu zaiskrzyło i spotykamy się z przyjaciółmi zza Odry w miarę regularnie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skidan Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Hejka, żyjecie? Czy jedzie ktoś jeszcze na zawody w tym roku? Ja będę już w piątek na wieczór z całą rodzinką. Flagę w ostatniej chwili udało mi się załatwić. Teraz liczę na większe wsparcie polskiego obozu w międzynarodowej walce. Dajcie znać kto jedzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi