slimas Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Siemka koledzy chciałbym wam się pochwalić i zaprosić na mój kanał na YT. Będę pokazywał na nim jak robić różnego typu ozdoby i gadżety do domu. Prosiłbym rownież o opinię i konstruktywną opinię co powinienem poprawić itp Tak więc serdecznie zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRUUP Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Mi brakuje podkładku muzycznego. Lepiej mi się ogląda tego typu filmiki z przemyślanym podkladem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slimas Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Dzięki przy następnym filmiku postaram się wrzucić jakąś muzykę w tle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRUUP Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Oczywiscie to moje odczucia, robisz jak lubisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slimas Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Wiesz dopiero uczę się montować filmy i wole usłyszeć opinię innych:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRUUP Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Też sie ucze od jakiegoś czasu i to fajna "zabawa". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slimas Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Fajna i ciekawa a satysfakcja gdy film wychodzi spoko i widzisz pozytywne opinie jest ogromna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebka34 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Czym montujesz chodzi mi o program Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slimas Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Imovie. Program bardzo prosty i intuicyjny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slimas Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Nowy filmik już na kanale Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slimas Opublikowano 13 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Siemka,Ostatnio użyłem śmigieł model partner w budowie pamiątkowych statuetek dla odchodzących z mojej firmy mechaników lotniczych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Piękoś Opublikowano 13 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Podstawki spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slimas Opublikowano 13 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Podstawki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Piękoś Opublikowano 13 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Zapatrzyłem sie w deseczkę i tabliczkę, którą montowałeś na końcu i tak poleciało skojarzeniem . Chodziło mi oczywiście o całość, czyli pamiątki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slimas Opublikowano 13 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Spoko, wolałem się upewnić haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRUUP Opublikowano 13 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Pomysłowe i ładnie wyszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RCmichal Opublikowano 13 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi