Kamilos Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Witam chciałem przedstawić mój kanał na wspomnianym w temacie YT na którym zamieszczam filmy z moich wypadów na lotniska. https://www.youtube.com/channel/UCFfeNmrXYcN-RLVKJ2Hmb9w
slimas Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Jakim sprzętem nagrywasz? I w jakim programie montujesz?
Kamilos Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Montuję w Camtasia Studio 8 . No sprzęt to mam hehe telefon ale za to ten telefon może nagrywać filmy w 4k więc nie narzekam ale teraz planuję kupić już porządną kamerę.
slimas Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Telefony nie są złe sam nagrywam telefonem i jestem narazie zadowolony z efektu
KRUUP Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Tym 4k w telefonie to bym sie tak nie ekscytował. Wraz ze wzrostem rozdzielczośći powinien tez wzrastać bitrate a w telefonach nie ma chyba takiej zależności niestety. To tak jakby jedynym wyznacznikiem jakości aparatu fotograficznego była jego rozdzielczość, a jednak wiekszą robote robi obiektyw matryca itp. a nie rozdzielczość. Także nagrywanie w 4k nie oznacza ze bedziesz miał lepszy obraz. A i pliki w takiej rozdzielczości są bardziej kłopotliwe w obróbce. do takich nagrań co robisz lepiej nagrywać w fullhd i ewentulanie 60 fps. to da Ci możliwość płynnego spowolnienia obrazu. A jak masz mało światła to 30 fps. 2
Kamilos Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Tak szału nie ma ale jak już wspomniałem za niedługo wyposażę się w lepszy sprzęt.
slimas Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Masz już coś na oku czy jeszcze nie?
KRUUP Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Tak z ciekawości zapytam. Jaki to będzie sprzęt?
Kamilos Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Jako że mój budżet jest no nie mały ale też nie duży to na razie patrze na Sony HDR CX-405 . Ale jeszcze się rozglądam .
Rekomendowane odpowiedzi