bartosz12 Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Opublikowano 13 Sierpnia 2016 witam wszystkich modelarzy witam wszystkich modelarzy witam wszystkich modelarzy mam na imię Bartosz od stycznia zacząłem przygodę z modelarstwem RC posiadam samolot treningowy cessna TW-747-I i mam takie pytanie gdy zacznę się ustawić na pasie startowym i dodam drążek gazu to cessna zaczyna mi skręcać na lewo mimo to że mam ustawione wszystkie lotki prawidłowo równo i na kontrolerze też mam ustawione równo Cytuj
Zefirek Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Opublikowano 13 Sierpnia 2016 POWITALNIA - miejsce to przeznaczone jest do pierwszego "przywitania" się z innymi bywalcami forum, gdzie użytkownik pokrótce przedstawia swoją osobę, opisuje skrótowo dotychczasowe dokonania, doświadczenia i oczekiwania. Cytuj
Rometowiec007 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 witam wszystkich modelarzy witam wszystkich modelarzy mam na imię Bartosz od stycznia zacząłem przygodę z modelarstwem RC posiadam samolot treningowy cessna TW-747-I i mam takie pytanie gdy zacznę się ustawić na pasie startowym i dodam drążek gazu to cessna zaczyna mi skręcać na lewo mimo to że mam ustawione wszystkie lotki prawidłowo równo i na kontrolerze też mam ustawione równo Tak na marginesie - ustaw kąt silnika w prawo patrząc od tyłu i w dół. Poczytaj trochę o tym. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi