bartosz12 Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 witam wszystkich modelarzy witam wszystkich modelarzy witam wszystkich modelarzy mam na imię Bartosz od stycznia zacząłem przygodę z modelarstwem RC posiadam samolot treningowy cessna TW-747-I i mam takie pytanie gdy zacznę się ustawić na pasie startowym i dodam drążek gazu to cessna zaczyna mi skręcać na lewo mimo to że mam ustawione wszystkie lotki prawidłowo równo i na kontrolerze też mam ustawione równo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zefirek Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 POWITALNIA - miejsce to przeznaczone jest do pierwszego "przywitania" się z innymi bywalcami forum, gdzie użytkownik pokrótce przedstawia swoją osobę, opisuje skrótowo dotychczasowe dokonania, doświadczenia i oczekiwania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rometowiec007 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 witam wszystkich modelarzy witam wszystkich modelarzy mam na imię Bartosz od stycznia zacząłem przygodę z modelarstwem RC posiadam samolot treningowy cessna TW-747-I i mam takie pytanie gdy zacznę się ustawić na pasie startowym i dodam drążek gazu to cessna zaczyna mi skręcać na lewo mimo to że mam ustawione wszystkie lotki prawidłowo równo i na kontrolerze też mam ustawione równo Tak na marginesie - ustaw kąt silnika w prawo patrząc od tyłu i w dół. Poczytaj trochę o tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi