Locke Opublikowano 12 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 To mój pierwszy post na tym forum więc witam wszystkich :wink: Już od pewnego czasu przeglądam to forum i bardzo mnie zaciekawiło. Od niedawna ,,zajmuje się" modelarstwem, do teraz robiłem jakieś niby latające modele. Teraz postanoiłem troche bardziej na powaznie sie tym zająć, więc zacząłm robić chyba juz setnego na tym forum Rwd by Skazoo. Jednak trochę robe po swojemu, a więc niedałem w kadłub listewek, bo okleje go potem papierem i będzie i tak pancerny, wiem bo mialem taki model. Do teraz zrobiłem tylko niedokonca kadłub ze statecznikami. Potem robie fotki i wstawie na forum. Mam jeszcze pytanie: czy pociągnie go speed 400 7,2 V bez przekładni i z pakietem 1600mhz ?? A co do aparatury to niewiem czy jakąś kupie ale jak coś to może w śierpniu za czymś popatrze. pozdrawiam :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diakon Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 z pakietem 1600mhz ?? Chyba jednostki się Tobie pomyliły . Listewki wzmacniające chyba za dużo nie ważą? Nie zaszkodzi je wkleić. A aparaturę wypadałoby mieć, żeby latać . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.