Gość Anonymous Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 Czaro jak bym miał takich klientów jak ty to dawno bym zniknął z rynku a jak na razie firma ma się w b.dobrej kondycji i sprzedaż rośnie oraz powiekszamy swój asortyment modeli. Jak by tak nie było to nie byłoby sensu w wprowadzniu do produkcji Sępa- 1:3, Jastrzębia -1:4 , Puchacza -1:3,5 , Bociana -1:4 i innych oraz wprowadzeniu kilku modeli w wersji laminatowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 przyglondnołem zniknoł Czaro jak bym miał takich klientów jak ty to... Sami zagraniczni, że na ortografię i kulturę właściciela firmy (chyba) nie zwracają uwagi? Gratuluję dobrego samopoczucia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 No właśnie tak. Oni Dokt. Miodków z siebie nie robią i nie pajacują tak . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 nie pajacują tak :shock: Rozumiem, taki masz styl bycia Staraj się jednak nie obrażać użytkowników forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 Jak mnie nie będą obrażać to i ja nie będę musiał. A co do stylu każdy jakiś musi mieć lepszy lub gorszy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 Takie przypadki zgłaszaj do moderacji (przycisk z wykrzyknikiem z prawej strony), nawet bez wdawania się w dyskusje na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 OK będę pamiętał na przyszłość . I po dyskusji wreszcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.