Gość Anonymous Opublikowano 20 Lipca 2008 Opublikowano 20 Lipca 2008 Czaro jak bym miał takich klientów jak ty to dawno bym zniknął z rynku a jak na razie firma ma się w b.dobrej kondycji i sprzedaż rośnie oraz powiekszamy swój asortyment modeli. Jak by tak nie było to nie byłoby sensu w wprowadzniu do produkcji Sępa- 1:3, Jastrzębia -1:4 , Puchacza -1:3,5 , Bociana -1:4 i innych oraz wprowadzeniu kilku modeli w wersji laminatowej.
hubert_tata Opublikowano 20 Lipca 2008 Opublikowano 20 Lipca 2008 przyglondnołem zniknoł Czaro jak bym miał takich klientów jak ty to... Sami zagraniczni, że na ortografię i kulturę właściciela firmy (chyba) nie zwracają uwagi? Gratuluję dobrego samopoczucia
Gość Anonymous Opublikowano 20 Lipca 2008 Opublikowano 20 Lipca 2008 No właśnie tak. Oni Dokt. Miodków z siebie nie robią i nie pajacują tak .
hubert_tata Opublikowano 20 Lipca 2008 Opublikowano 20 Lipca 2008 nie pajacują tak :shock: Rozumiem, taki masz styl bycia Staraj się jednak nie obrażać użytkowników forum.
Gość Anonymous Opublikowano 20 Lipca 2008 Opublikowano 20 Lipca 2008 Jak mnie nie będą obrażać to i ja nie będę musiał. A co do stylu każdy jakiś musi mieć lepszy lub gorszy .
hubert_tata Opublikowano 20 Lipca 2008 Opublikowano 20 Lipca 2008 Takie przypadki zgłaszaj do moderacji (przycisk z wykrzyknikiem z prawej strony), nawet bez wdawania się w dyskusje na forum.
Gość Anonymous Opublikowano 20 Lipca 2008 Opublikowano 20 Lipca 2008 OK będę pamiętał na przyszłość . I po dyskusji wreszcie.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.