Jakub Kostowicz Opublikowano 16 Lipca 2008 Opublikowano 16 Lipca 2008 Drodzy koledzy! Mam problem z pakietem od aparatury.Mianowicie na wskaźniku napięcia pokazuje maksymalne naładowanie, a po podłączeniu do aparatury procenty naładowania spadają. Pakiet ten był formatowany na Sharku 20 i powinno być OK a tak nie jest.Dla pewności udałem sie do znajomego co też ma taką samą aparaturę i objawy był takie same(myślałem, że czujnik w aparaturze jest zepsuty).Najpierw 100%(po ładowaniu przez dwa dni)po minucie 40% ,gwałtowny spadek do 20% i rozlega sie pikanie informujące 0%.Zero pika jakąś minutkę potem zapala sie 20% i trzyma jakieś 20 minut.
czhomik Opublikowano 16 Lipca 2008 Opublikowano 16 Lipca 2008 Widocznie masz już padnięty pakiet .. Jest to nowy pakiet ?
Jakub Kostowicz Opublikowano 16 Lipca 2008 Autor Opublikowano 16 Lipca 2008 Może 5 razy ładowany max 6 (czyli nowy)
Jakub Kostowicz Opublikowano 16 Lipca 2008 Autor Opublikowano 16 Lipca 2008 Proszę mnie źle nie zrozumieć na początku napisałem, że formowałem sharkiem 20 a te ładowania pozostałe to ładowarką od aparatury.
Rafal B. Opublikowano 16 Lipca 2008 Opublikowano 16 Lipca 2008 Proszę mnie źle nie zrozumieć na początku napisałem ze formatowałem sharkiem 20 a te ładowania pozostałe to ładowarką od aparatury. Po pierwsze FORMOWAŁEŚ a nie formatowałeś. Po drugie naładuj go Sharkeim a nie ładowarką od aparatury.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.