Jacqubes Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zakupiłem sobie aparat. Robi filmy 640x480 30FPS. Jednak nie zabardzo wiem czym to skonwertować (dźwięk i muzykę) zeby to jakoś fajnie wyglądało i mało ważyło. Próbowałem z VirtualDubMod ale wyskakuje jakiś błąd (An out-of-bounds memory access (access violation) occurred in module 'VirtualDubMod'.) Jakiego programu używacie (w końcu jakoś pakujecie filmy na youtooba, albo google.video.... ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 Ja używam Ulead Video Studio 10 do obróbki itp. do konwersji: DivX Conventer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacqubes Opublikowano 26 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 Nie mogę się połapać z tym Ulead Video Studio- mam wersje 7 wraz z aparatem dostałem na cd'ku. Czy istnieje jakiś opis (jako-tako) obsługi tego programu ? Ja angielskim władam raczej słabo ;/ A poaztym nie tylko brak zanajomości jezyka stoi na przeszkodzie, równiez ten program ejst nieco zawiły... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 UVS jest prostym programem i bardzo intuicyjnym mam chyba v.9 PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacqubes Opublikowano 27 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 Z DivX convertera wyskakuje mi błąd po prubie załadowania filmu. Co powinienem zrobić w takiej sytuacji ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 Po pierwsze usuń wszystkie kodeki ze swojego kompa i zainstaluj tei: 1. K-lite Codek Pack w najnowszej wersji jaką idzie ściągnąć. NIE ŻADNE INNE! 2. QuickTime Alternative. Unlead Video Studio nie wymaga instrukcji ponieważ jest bardzo łatwy i intuicyjny. Po prostu nad nim posiedź a się nauczysz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacqubes Opublikowano 27 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 Chyba będę musiał na nowo wgrać windowsa oraz sformatować dysk - juz mam tyle śmieci, ze głowa boli... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.