LQ Opublikowano 17 Lipca 2008 Opublikowano 17 Lipca 2008 Witam obiło mi sie o uszy ze w ten weekend odbędzie sie międzynarodowy piknik modelarski na gorze żar - nie znalazłem jednak nigdzie oficjalnych informacji - powiedzcie proszę czy dobrze słyszałem jeśli tak to ile trwa piknik?? jesli kilka dni ( piatek sobota niedziela) w jaki dzień najlepiej sie pojawić. Pozdrawiam .
Rekrut:) Opublikowano 17 Lipca 2008 Opublikowano 17 Lipca 2008 Piknik będzie od piątku do niedzieli.Zapisy już zakończone więc nie polatasz już sobie tam chyba że sie wcześniej zapisałeś.Strona była podana i nadal jest :wink:
motyl Opublikowano 17 Lipca 2008 Opublikowano 17 Lipca 2008 naucz się trochę czytać, szukać i zamieszczać wątki w odpowiednich działach:D Piszemy o tym już od roku !! !! tu na tym forum !! !! http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=4183
LQ Opublikowano 17 Lipca 2008 Autor Opublikowano 17 Lipca 2008 Motyl nie gorączkuj sie tak jak szukałem na forum to wywaliło mi posty z zeszłego właśnie roku - nic na temat tego 2008 nie znalazłem - do posta podanego przez ciebie nie trafiłem. Co do działu nie wiedziałem ze różne to zły dział nie widziałem ze imprezy są w reszcie. Poza tym po co te wykrzykniki chcesz na mnie nakrzyczeć i mnie przestraszyć ?? - zapytałem kulturalnie - skoro tak cię to boli ze znam jeszcze całego forum bo przyznaje ze nie siedzę z głową w kompie wystarczyło po prostu nie odpowiadać
hubert_tata Opublikowano 17 Lipca 2008 Opublikowano 17 Lipca 2008 ... jak szukałem na forum to wywaliło mi posty z zeszłego właśnie roku - nic na temat tego 2008 nie znalazłem - do posta podanego przez ciebie nie trafiłem. A ja po wpisniu słowa "piknik" w wyszukiwarce forum znalazłem informacje o Żar 2008 na 3 miejscu - zaraz po tych Twoich :]
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.