LQ Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 Witam obiło mi sie o uszy ze w ten weekend odbędzie sie międzynarodowy piknik modelarski na gorze żar - nie znalazłem jednak nigdzie oficjalnych informacji - powiedzcie proszę czy dobrze słyszałem jeśli tak to ile trwa piknik?? jesli kilka dni ( piatek sobota niedziela) w jaki dzień najlepiej sie pojawić. Pozdrawiam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekrut:) Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 Piknik będzie od piątku do niedzieli.Zapisy już zakończone więc nie polatasz już sobie tam chyba że sie wcześniej zapisałeś.Strona była podana i nadal jest :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 naucz się trochę czytać, szukać i zamieszczać wątki w odpowiednich działach:D Piszemy o tym już od roku !! !! tu na tym forum !! !! http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=4183 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LQ Opublikowano 17 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 Motyl nie gorączkuj sie tak jak szukałem na forum to wywaliło mi posty z zeszłego właśnie roku - nic na temat tego 2008 nie znalazłem - do posta podanego przez ciebie nie trafiłem. Co do działu nie wiedziałem ze różne to zły dział nie widziałem ze imprezy są w reszcie. Poza tym po co te wykrzykniki chcesz na mnie nakrzyczeć i mnie przestraszyć ?? - zapytałem kulturalnie - skoro tak cię to boli ze znam jeszcze całego forum bo przyznaje ze nie siedzę z głową w kompie wystarczyło po prostu nie odpowiadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 ... jak szukałem na forum to wywaliło mi posty z zeszłego właśnie roku - nic na temat tego 2008 nie znalazłem - do posta podanego przez ciebie nie trafiłem. A ja po wpisniu słowa "piknik" w wyszukiwarce forum znalazłem informacje o Żar 2008 na 3 miejscu - zaraz po tych Twoich :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.