Way Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 Jako że mam halę o piwerzchni 350 m2 która służy jako magazyn lub miejsce montażowe. W tej hali jest też kilka sporych rozmarów pomieszczen socjalnych wiec czemu by nie wykorzystać jednego pokoju?? Więc postanowiłem zakupić model w wersji KIT http://nastik.pl/somethin-extra-p-825.html Będzie to pierwszy model jaki sam złożę i ulotnię. Tak wygląda hala Nie powiem, snieżek spadł to i samochodem się poślizgać można Wnetrze hali. Magazyn Wykorzystane pomieszczenie i SIG na stole. Trenerek Made In Vietnam Oraz wyważarka śmigieł. Jak na razie mój dobytek jest skromny a skrzyneczka sporo w sobie chowa Mianowicie, zasilacz do ładowarki MPX, ładowarka, narzedzia, wiertełka i inne niezbędne rzeczy. Zdjęcia SIG'a a szczegóły podam w innym dziale. Pozdrawiam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 A gdzie dremelek ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 27 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 Jeszcze nie przywieziony z domu Będę używał go dzisiaj u teścia gołębiarza. Polerka starych i pięknych świeczników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJDIT Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 Gdybym mieszkał w bydgoszczy to bym się wprowadził ze swoimi gratami do Ciebie nawet gdybys tego nie chciał :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 27 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 Wiedz że dla Ciebie drzwi są zawsze otwarte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 Przy Was to ja jestem PANISKO 110 m powierzchni w zasadzie 5 razy w tygodniu tylko dla siebie (z małymi wyjątkami) .Dlaczego 5 razy ponieważ zajęcia z młodzieżą mam dwa razy w tygodniu. Na tzw dole mam pracownię a na górze salę "balowniczą"i komputrownię z Darka (DALI) CNC . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.