Olecki75 Opublikowano 14 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 Orientujecie się czy może da się oficjalnie zrobić upgrade wersji Basic do jakiejś wyższej wersji tego symulatora. Chodzi mi o w pełni legalny upgrade bo zakupiłem ten symulator na modelarnie. W zasadzie w 99% spełnia moje oczekiwania ale brakuje mi 3 rzeczy - brak jeziorka dla hydroplanów, lokacji dla "zboczeńców" do latania na żagielku i quadrocopterów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan11 Opublikowano 16 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Z tego co wiem ale nie na 100 % to nie da się zrobic upgrade na Basicu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olecki75 Opublikowano 16 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Z tego co wiem ale nie na 100 % to nie da się zrobic upgrade na Basicu Możesz mieć rację bo z jakiegoś powodu nigdzie nie mogę trafić na jakąś informację . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmaciej Opublikowano 20 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 Nie można; producent pisze o tym w dziale "wsparcie-baza wiedzy" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi