f-150 Opublikowano 29 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Dziś model został oblatany z sukcesem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Odświeżam temat. Postanowiłem wprowadzić zmiany do projektu. Po pierwsze została zmieniona klatka z tego powodu , że boki kadłuba miały minimalną tendencję do zapadania pod oknami i wizualnie nie wyglądało to najlepiej. Zaprojektowałem dwie wersje. Niższa którą widać na dwóch pierwszych zdjęciach, oraz wymiennie całościowy boczek. Po drugie zmieniona została wręga czołowa na bliższą oryginałowi. Po trzecie zwiększyłem średnicę maski silnika Jutro zamieszczę pliki całego modelu w formatach DXF,DWG, CDR , PDF oraz składając ten egzemplarz uzupełnię dokumentację zdjęciową. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 22 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2023 Obiecane pliki beaver formatki gotowe.cdr beaver formatki gotowe.pdf beawer formatki gotowe.dwg beawer formatki gotowe.dxf plan skrzydła.cdr plan skrzydła.dxf plan skrzydła.pdf 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 8 Maja 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2023 Dalsza część budowy. Podwozie ogonowe oraz usterzenie. Wklejona rurka , tym razem węglowa i zagięty drut do steru kierunku Oprofilowałem stery i stateczniki oraz zamocowałem zawiasy. Na razie nie wklejone tylko zmontowane dla sprawdzenia. Otwory na popychacze Zamontowałem silnik i finalnie oprofilowałem przód maski silnika. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi