MrTrulosek Opublikowano 21 Października 2016 Opublikowano 21 Października 2016 Witam jestem nowy na forum i zwracam sie do was z pytaniem : potrzebuje jak najwięcej informacji na temat aparatury MPX Combi 80 Sport oraz do odbiorników uni 9 na 35 mhz oraz uni 4 na 27 mhz 1. jakie zasilanie dla tych odbiorników jak i aparatury (nie mam baterii) 2. czy do tych odbiorników podchodzą nowe serwa jak i regulatory oraz silniki ?? narazie tyle pytan z góry dziękuję
Bodzioch Opublikowano 23 Października 2016 Opublikowano 23 Października 2016 witam. Taki sprzęt to już raczej ma wartość muzealną. Jeżeli go masz i nie za bardzo sprawny i kompletny to sobie odpuść. Lepiej kupić coś nowszego na 2,4GHz. Zestaw 4-6 kanałów nowy poniżej 200 zł. Sprzęt używany taniej.
MrTrulosek Opublikowano 23 Października 2016 Autor Opublikowano 23 Października 2016 sprzęt jest w 100% sprawny i posiadam juz nawet serwa jedyne co trzeba wymienić to baterie. kwarce tak samo mam do niego kiedyś zajmował się tym dziadek i wszystko pozostawało.
Bodzioch Opublikowano 23 Października 2016 Opublikowano 23 Października 2016 Skąd wiesz ze jest na 100% sprawny jeżeli go nie załączałeś bo nie masz baterii. Nadajniki miały zasilanie przeważnie 9,6V chociaż było i 12V. Odbiorniki to 4,8V. Ważne aby wiedzieć gdzie jest plus a gdzie minus zasilania. Podpięcie odwrotnie zasilania to przeważnie uszkodzenie. W nadajniku i odbiorniku musisz mieć kwarc na ten sam numer kanału. Jeżeli masz nadajnik 35MHz to i odb. musi być 35MHz. Jeżeli jesteś z Krakowa to możemy się umówić żebyś wpadł do mnie to wszystko sprawdzimy.
MrTrulosek Opublikowano 23 Października 2016 Autor Opublikowano 23 Października 2016 oczywiście że jestem z krakowa i zapraszam na pv chętnie sie umówię
Rekomendowane odpowiedzi