WALDENGERD Opublikowano 26 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 Mam na imię Waldemar. Jestem początkującym, a ściślej mówiąc odkurzonym z lat młodzieńczych modelarzem. Odkurzacz włączył parę lat temu – kaszalu – dobrze Wam znany modelarz i na nowo połknąłem bakcyla. Interesuje mnie lotnictwo, szkutnictwo i samochody. Posiadam po kilka modeli z każdej wymienionej wyżej dziedziny (odbudowany park maszyn na nowo) - próbuję pływać, jeździć i latać – z różnym skutkiem i poziomem adrenaliny …uf . Zadaję sobie pytanie, czy zdążę to wszystko nadrobić by duszę uradować choć odrobinę, wszakże techniczne możliwości dzisiaj są o niebo większe niż za czasów mojej szczenięcej młodości. Także witam Was jeszcze raz i myślę że przy Waszym wsparciu banan na twarzy gościć będzie nie raz, nie dwa … 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 26 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 Cześć Waldek - witamy na pokładzie ! Buzi ślizgowi ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi