Piotrek1970 Opublikowano 27 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 Witam. Chciałem się pochwalić moim pierwszym lotem w życiu. MotoszybowiecSky Surfer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cacekspoko Opublikowano 27 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 Jak się skończyło? Jak na pierwszy raz to nieźle. Na przyszłość lataj zdecydowanie wyżej i przed sobą - nie dopuszczaj aby model latał Tobie i innym nad głowami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek1970 Opublikowano 27 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 Wylądowałem w wysokiej trawie, bez uszkodzeń ☺ Do dziś wylatalem już nim kilkanaście razy, obeszło się bez katastrofy. ☺☺ ☺ Planuje w przyszłym roku zakup czegoś większego, mam na oku Gama 2100 ,tylko boję się tego śmigła z przodu, że go szybko uszkodzę. Ale świat do odważnych należy ☺☺☺ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi