kamil1992 Opublikowano 3 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Witam was wszystkich od kilku dni szukam wszędzie odpowiedzi na pewne pytanie sprawia związana z regulatorem obrotów i arduino maga 2560 sprawa wyglada tak podmieniłem plik .hex soft arduino za pomocą programu AvrBurnTool_v101 aby móc wymienic soft modelarskiego regulatora obrotów wszystko wyszlo ok soft zmieniony regulator śmiga tylko jak teraz orginalny soft do arduino wgrac aby dzialało tak jak wsześniej i gdzie go dostane . czy ktos z was robił cos takiego ?? wzorowałem sie tym postem http://rc-fpv.pl/viewtopic.php?t=14677 lecz nie moge tam założyc konta aby tam zapytać ... prosił bym was o jakieś wskazówki podpowiedzi POMOC! z góry dziękuję ... pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość z.x Opublikowano 3 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 A nie zrobiłeś może wcześniej kopii? Ja chciałem zaktualizować soft w moich reglach ale nie poszło, coś było nie tak, a z braku czasu nie udało mi się ponownie pogrzebać. Musisz grzebać w sieci, może gdzieś ktoś zamieścił. PS: Czemu próbujesz czegoś z 2013 roku? Są nowe sposoby, o ile pamiętam to już nawet można zrobić update regla z poziomu cleanflight:) Bez niepotrzebnych bajerów, ale nie wszystkie regle mogą to łyknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oko Opublikowano 3 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Co masz na myśli mówiąc o oryginalnym sofcie na Arduino Mega? Jeżeli zmieniałeś bootloader to możesz go przywrócić z Arduino SDK (Burn Bootloader). I tamże są programy które następnie możesz wgrać na ten zestaw uruchomieniowy, na początek elektroniczne "Hello World" czyli miganie diodą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil1992 Opublikowano 4 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 witam człowiek całe zycie sie uczy i nawet trzeba sie cofnąć do 2013 aby cos zrozumieć Arduino SDK (Burn Bootloader) gdzie to znajdę ? oryginalny soft czyli plik .hex służący do wgrywania tych naszych prostych "Hello World" czyli miganie diodą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi