kamil1992 Opublikowano 3 Listopada 2016 Opublikowano 3 Listopada 2016 Witam was wszystkich od kilku dni szukam wszędzie odpowiedzi na pewne pytanie sprawia związana z regulatorem obrotów i arduino maga 2560 sprawa wyglada tak podmieniłem plik .hex soft arduino za pomocą programu AvrBurnTool_v101 aby móc wymienic soft modelarskiego regulatora obrotów wszystko wyszlo ok soft zmieniony regulator śmiga tylko jak teraz orginalny soft do arduino wgrac aby dzialało tak jak wsześniej i gdzie go dostane . czy ktos z was robił cos takiego ?? wzorowałem sie tym postem http://rc-fpv.pl/viewtopic.php?t=14677 lecz nie moge tam założyc konta aby tam zapytać ... prosił bym was o jakieś wskazówki podpowiedzi POMOC! z góry dziękuję ... pozdrawiam
Gość z.x Opublikowano 3 Listopada 2016 Opublikowano 3 Listopada 2016 A nie zrobiłeś może wcześniej kopii? Ja chciałem zaktualizować soft w moich reglach ale nie poszło, coś było nie tak, a z braku czasu nie udało mi się ponownie pogrzebać. Musisz grzebać w sieci, może gdzieś ktoś zamieścił. PS: Czemu próbujesz czegoś z 2013 roku? Są nowe sposoby, o ile pamiętam to już nawet można zrobić update regla z poziomu cleanflight:) Bez niepotrzebnych bajerów, ale nie wszystkie regle mogą to łyknąć.
oko Opublikowano 3 Listopada 2016 Opublikowano 3 Listopada 2016 Co masz na myśli mówiąc o oryginalnym sofcie na Arduino Mega? Jeżeli zmieniałeś bootloader to możesz go przywrócić z Arduino SDK (Burn Bootloader). I tamże są programy które następnie możesz wgrać na ten zestaw uruchomieniowy, na początek elektroniczne "Hello World" czyli miganie diodą
kamil1992 Opublikowano 4 Listopada 2016 Autor Opublikowano 4 Listopada 2016 witam człowiek całe zycie sie uczy i nawet trzeba sie cofnąć do 2013 aby cos zrozumieć Arduino SDK (Burn Bootloader) gdzie to znajdę ? oryginalny soft czyli plik .hex służący do wgrywania tych naszych prostych "Hello World" czyli miganie diodą
Rekomendowane odpowiedzi