Barlu Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 A jak nie to możesz mi go dać :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kr3cik Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 A co też bym chętnie go przyjął :roll: Chciałem go kupić ale widzę, że po raz kolejny potwierdza się, że tanie raczej nie jest dobre :roll: Szkoda, że kilku kolegów skuszonych ,,promocyjną" ceną się nacięło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Odkopie delikatnie temat. Zakupiłem od Ładziaka własnie ten model Buteo , Ładziak troszkę poprawił kąty zaklinowania płata itp. Szczerze jestem mega zauroczony tym modelem ,powolne przeloty ,lądowania do rączki (jak na tacy) Jeżeli Góra buduje te swoje modele ,tak jak lata (po modyfikacjach, który zrobił Ładziak) to serdecznie polecam! DLG ma w sobie to coś ,czym człowiek jest mega zauroczony! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.