Baki Opublikowano 25 Lipca 2008 Opublikowano 25 Lipca 2008 Corona - jakie są akcesoria tego producenta? Moze ktos używa serw albo odbiorników i może podzielić się opinią? Czy warto to kupować? Cena jest atrakcyjna ale życie pokazuje że jak coś jest bardzo tanie to gdzieś musi być ten tak zwany "myk". Z drugiej strony kupujac markowe akcesoria nie wiemy jaki procent ceny płacimy za produkt a jaki za logo producenta.
Milko Opublikowano 25 Lipca 2008 Opublikowano 25 Lipca 2008 Radzę skorzystać z wyszukiwarki na forum, temat produktów firmy Corona był wiele razy poruszany :| . Zanim temat zostanie usunięty.
Baki Opublikowano 25 Lipca 2008 Autor Opublikowano 25 Lipca 2008 patrzyłem w wyszukiwarkę ale temat dotyczny jakiś konkretnych problemów natomiast brak ogólnych wypowiedzi na temat jakosci tych akcesorów
n6210 Opublikowano 25 Lipca 2008 Opublikowano 25 Lipca 2008 Ja mam 2 odbiorniki Corona RP4S1 V2 i jestem zadowolony... mogę je nawet polecić choć opinie są różne. Ja nie mam zastrzeżeń.
Raffik Opublikowano 25 Lipca 2008 Opublikowano 25 Lipca 2008 ja mam 3 szt RP8D1 - wszystkie dzialaja bezproblemowo poza opisywanym juz tu problemem przycisku uruchamiajacego skanowanie czestotliwosci. jeden z tej trojki po crashu nie wytrzymal... no ale to do przewidzenia...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.