Baki Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Corona - jakie są akcesoria tego producenta? Moze ktos używa serw albo odbiorników i może podzielić się opinią? Czy warto to kupować? Cena jest atrakcyjna ale życie pokazuje że jak coś jest bardzo tanie to gdzieś musi być ten tak zwany "myk". Z drugiej strony kupujac markowe akcesoria nie wiemy jaki procent ceny płacimy za produkt a jaki za logo producenta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milko Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Radzę skorzystać z wyszukiwarki na forum, temat produktów firmy Corona był wiele razy poruszany :| . Zanim temat zostanie usunięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baki Opublikowano 25 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 patrzyłem w wyszukiwarkę ale temat dotyczny jakiś konkretnych problemów natomiast brak ogólnych wypowiedzi na temat jakosci tych akcesorów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n6210 Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Ja mam 2 odbiorniki Corona RP4S1 V2 i jestem zadowolony... mogę je nawet polecić choć opinie są różne. Ja nie mam zastrzeżeń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raffik Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 ja mam 3 szt RP8D1 - wszystkie dzialaja bezproblemowo poza opisywanym juz tu problemem przycisku uruchamiajacego skanowanie czestotliwosci. jeden z tej trojki po crashu nie wytrzymal... no ale to do przewidzenia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.