mikpasz Opublikowano 19 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 Witajcie Mam problem. Zamontowałem do su 29 mm pływaki i po locie zauważyłem, że serwa były dość mocno ochlapane wodą. Czy jest jakiś sposób, żeby je zabezpieczyć przed wodą? Nie mam żadnych pomysłów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mustaf90 Opublikowano 19 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 Tak na szybko i chyba najłatwiej to glue gun (klej na gorąco), lub butapren. rozprowadzić cienką warstwę na łączeniach obudowy, śrubkach i na wyprowadzeniu przewodów. W autku się sprawdzało i można później łatwo usunąć te kleje z obudowy. Nie zaizoluje to serwa w 100% bo zawsze woda może się dostać do serwa przy zębatce, ale tym się będziesz martwił jak model utopisz:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikpasz Opublikowano 19 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 A może tak zostawić? Czy serwom się coś stanie od paru kropel??? Tak na szybko i chyba najłatwiej to glue gun (klej na gorąco), lub butapren. rozprowadzić cienką warstwę na łączeniach obudowy, śrubkach i na wyprowadzeniu przewodów. W autku się sprawdzało i można później łatwo usunąć te kleje z obudowy. Nie zaizoluje to serwa w 100% bo zawsze woda może się dostać do serwa przy zębatce, ale tym się będziesz martwił jak model utopisz:P Dobry pomysł, tak spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proto3D Opublikowano 20 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 Wtyczki można jeszcze zabezpieczyć osłonami termokurczliwymi jak by co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stema Opublikowano 20 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 Namiar na ten specyfik otrzymałem od Kesto, więc się dzielę: http://abc-rc.pl/Nano-Protech-Electric#axzz4NA4Wunnm Można również kupić w Lerua Merlin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi