alkraj Opublikowano 28 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 czy opłaca mi sie kupić ten model w tym sklepie, czy może jest coś podobnego dostępne w Polsce w podobnej cenie? http://www.hobbycity.com/hobbycity/store/uh_viewItem.asp?idProduct=5356&Product_Name=CAP232_97%_RTF_w/_Brushless_System_&_Lipoly_pack Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel95 Opublikowano 28 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 zależy,czy umiesz już latać samolotami czy masz jakąś aparaturę ,doświadczenie,jaki był twój pierwszy model? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi-000 Opublikowano 28 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 Daniel95, Chłopak pisze w dziale "od czego zacząć" więc chyba ma zerowe doświadczenie. :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareq Opublikowano 28 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 Jeśli nie latałeś to możesz sobie kupić i odłożyć na półkę i polatać czymś prostszym. Albo nawet lepiej nie kupuj teraz, bo będzie cię korcić i długo się nim nie nacieszysz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alkraj Opublikowano 28 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 Nie, ja poprostu nie wiedziałem w jakim dziale napisać. To ma być mój czwarty model, a latam teraz dwupłatem, ale nie zbyt dobrze kręci nim się akrobacje i chcę sobie kupić coś co przeznaczone jest do akrobacji. Latać umiem :rotfl: jest coś podobnego i w podobnej cenie dostępne w Polsce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja18 Opublikowano 28 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 Jest takie coś: http://www.emodel.pl/esklep/dynam-extra-p-99.html Nie ma tylko pakietu i ładowarki ale zaoszczędzisz troche na wysyłce. Styropian będzie ci łatwiej naprawić w razie kraksy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.