modelpiotrek Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Coś nowego tym razem z powietrza:) nowy aparat i nowe mozliwości oraz wspaniała pogoda. Jesli macie ochotę zobaczyc Zapraszam:) http://pl.youtube.com/watch?v=eacDBHAeLro pozdrawiam serdecznie Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uve Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Extra filmik, muszę w końcu wpaść na żywo zobaczyć loty Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 30 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Jak najbardziej zapraszam!!!! ostatnio latam samemu lub z kumplem bo reszta nie ma czasu:( a pogoda rewelacyjna takich Cu dawno już nie widziałem już nieraz z noszenia na motylu zmykałem bo trochę za wysoko mnie zaniosło:) pozdrawiam Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.