pjk11 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Witam Mam pytanie do posiadaczy tytułowej ładowarki. Kupiłem ja jakiś miesiac temu i podczas podłączania do zasilacza nic się nie działo(oprócz napisu "system check". Dzisiaj chciałem podładować lipole i po włączeniu zasilania wentylator włączył sie na ok. 0.5s, ponadto na ekranie pojawił się komunikat o wersji oprogramowania. Myślałem że to jakiś kaprys elektroniki, ale tak dzieje się cały czas. Teraz nie wiem czy mogę tym ładować baterie, czy to jakieś uszkodzenie? Jak to zdiagnozować? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Piękoś Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 U mnie za każdym razem jest "System check. Wait please", potem "V3.14 106B+" Wcześniej powiadamiania o wersji systemu nie miałeś? Może nie zauważyłeś? Moim zdaniem wszystko jest o.k. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pjk11 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 U mnie za każdym razem jest "System check. Wait please", potem "V3.14 106B+" Wcześniej powiadamiania o wersji systemu nie miałeś? Może nie zauważyłeś? Moim zdaniem wszystko jest o.k. Mozliwe jest to ze nie zauwazylem komunikatu na ekranie. Ale na pewno nie wlaczal sie wentylatorek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dali Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 hej. Ja mam 208 i za każdym razem przy starcie załącza się wentylatorek i komunikaty tak jak u Bartka , Ładowarka Twoja na 100 % sprawna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi