śledzik Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Witam. Stałem się posiadaczem zestwu wyprodukowanego jeszcze w CCCP w roku 1980. Jest to plastykowy jacht GRENADA, który jest wyposazony w silnik elektyczny oraz żagle. Cały problem z tym jachtem polega na tym, że chcę go zrobić w wercji RC i jako napęd chcę zastosować własnie żagle. Posiadam aparaturę HiTech5 oraz regulator, silnik i 3 serwa, każde o uciągu 1,3 kg. Czy przy pomocy takiej mieszaniny mogę wykonać płytwający pod żaglami model jachtu? Mam straszne kłopoty z wybieraniem żagli. Za wszelkie pomocne informacje z góry dziękuję. Pozdrawiam Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejsq Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 zapodaj emaila to ci wysle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
śledzik Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 e2c@interia.pl Dzięki wielkie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejsq Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 poszło daj znać czy doszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
śledzik Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Dzięki wielkie za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klodzik Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 Witam.Stałem się posiadaczem zestwu wyprodukowanego jeszcze w CCCP w roku 1980. Jest to plastykowy jacht GRENADA, Łukasz Witam! Ja też mam w częściach taki jacht. Będę wdzięczny ze podesłanie instrukcji, zdjęć i wszelkich rad jak go skleić i opływać. Z góry dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klodzik Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 Wielkie dzięki za plany!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
śledzik Opublikowano 15 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Jachcik pływa pięknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.