rawka1 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Witam wszystkich modelarzy na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zefirek Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Trochę mało. POWITALNIA - Miejsce to przeznaczone jest do pierwszego "przywitania" się z innymi bywalcami forum, gdzie użytkownik pokrótce przedstawia swoją osobę, opisuje skrótowo dotychczasowe dokonania, doświadczenia i oczekiwania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Zefirek ma dzień "czepialski". Włodku, musisz coś więcej napisać :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zefirek Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Zefirek ma dzień "czepialski". Włodku, musisz coś więcej napisać :-) Pozdrawiam Cię Tomku! Dzień jak dzień... Włodku proszę uzupełnić rówinież pole wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rawka1 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Dopiero zaczynam przygodę z modelami RC. Na razie czytam i się uczę. Jestem w trakcie składania mojego pierwszego qadrokoptera. Mam pewne problemy z uruchomieniem i myślę że z kolegami na forum uda mi się oderwać od ziemi mój qadrokopter. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zefirek Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Zapraszam do działu... Multikoptery Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi