Krystian C. Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Cześć. Krystian Ciechowicz - Łódź, lat 32 ... kłaniam się. Marzy mi się model ... latający, piękny i duży ... najlepiej P-40 F/L lub B-25 B/C ... dlatego tu jestem, żeby czegoś się nauczyć, dowiedzieć - zrozumieć. ... ale do rzeczy. Modelarstwem ( palstikowcami ) zajmuję się od ponad 25 lat. Głownie lotnictwo skala 1/48 oraz pojazdy pancerne 1/35. Od niedawna zachciało mi się czegoś więcej niż stawianie modeli na półkę ... latać. Kiedyś, dawno, dawno temu miałem okazję polatać "deską" na uwięzi, ale to cała moja przygoda z RC - o ile tak można to w ogóle nazwać. Mam nadzieję, że dzięki temu forum oraz userom, nabędę odpowiedniej wiedzy na ten temat . Serdecznie wszystkich pozdrawiam i zabieram się za pochłanianie wiedzy! Krystian. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Witaj i powodzenia.Ale na razie pozostań w sferze marzeń o tych modelach. Myśl o czymś prostrzym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian C. Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Witaj Jano ... Witaj i powodzenia.Ale na razie pozostań w sferze marzeń o tych modelach. Myśl o czymś prostrzym Dzięki, na razie myślę o tym jak nauczyć się podstaw pilotażu. Masz rację, nie sztuka zbudować latający model wartość 20-30 tysięcy i nawet nie umieć się nim wzbić w powietrze. Co gorsza, skraszować go w pierwszym locie. Póki co machina ruszyła, dokumentacje spływają z różnych stron świata - marzenia trzeba realizować. Pozdrawiam serdecznie ! K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.