Pester Opublikowano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 Witam, jako ze kiedys interesowalem sie tematyka Rc ogladajac ostatnio filmy z dronow postanowilem sobie takiego kupic. Oczywiscie wolalbym go zrobic, ale pewnie mnie to wiecej wyniesie. Zalezy mi na tym zeby byl szybki i latal +15minut i przede wszystkim mozliwie jak najtanszy. Nie zalezy mi na fpv czy na dronie do wyscigow. Prosilbym o podanie modeli w przedziale cenowym 300/400/500zl poniewaz chcialbym przeznaczyc jak najmniej bo zazwyczaj szybko nudze sie takimi ,,zabawkami''. Pozdrawiam PS Nie mam Polskich znakow na klawiaturze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyCopter Opublikowano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 (...)PS Nie mam Polskich znakow na klawiaturze. Ale z czytaniem sobie radzisz? Dział od czego zacząć jest tu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pester Opublikowano 13 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 Wlasnie nie moglem go znalezc, dzieki, temat zamkne zeby nie robic balaganu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi