jaqn Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Witam mam 14 lat i jestem początkujący w modelarstwie, na swoim koncie mam jak narazie tylko RWD. Nie mam zamiaru zadawać głupich pytań albo chociarz postaram sie jak najbardziej ograniczyć ich liczbę Mam nadzieję że nie będziecie mieli o mnie złego zdania ;] PS. avatar postaram się dodać jak najszybciej Pozdrawiam Mateusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sudik Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 pamiętaj nie ma głupich pytan są tylko głupie odpowiedzi:) i witam na fourm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 pamiętaj nie ma głupich pytan są tylko głupie odpowiedzi:) Absolutnie się nie zgadzam i cieszę się ,że kolega na wstępie zdaje sobie sprawę ,że forum to nie śmietnik i trzeba pytać z sensem . Witaj Mateusz na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.