modelpiotrek Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Witam serdecznie Coś nowego :-) może ktoś bedzie miał ochotę zerknąc na zachód słońca widziany z góry komentarze mile widziane:-) http://pl.youtube.com/watch?v=53_5ZoEFJm4 Piotrek Szymański Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
From_heaven Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Hej, Naprawdę świetny film. Wyleciałeś wysoko. Chyba powinieneś zajrzeć do działu RC CAM i pomyśleć o FPV. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Heh już o tym myślałem ale ... no własnie zawodnicze latanie w F1E pochłania mi masę kasy i nie starcza niestety na inne rzeczy.Dzięki wspaniałym osobom takim jak Piotrek Pitlab oraz Jurek Markieton mam co mam i się bardzo z tego cieszę:-) pozdrawiam serdecznie Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRC Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Witam witam ! i gratuluje mnie sie podoba , tak trzymać ! rozumiem ze to ten aparacik tak ? jaki model ? no i miło popatrzeć na znane mi wasze tereny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Witaj Irku ! aparat to samsung Digimax A403 waga 86gr bez akku (2szt) filmy kręci w rozdzielczosci 640X480 25 klatek Jak juz będziesz po urlopie daj znac umówimy się na wspólne loty Wczoraj zaliczyłem na termice 700m :-) pozdrawiam Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Wczoraj zaliczyłem na termice 700m :-) nie chwal sie tak bo ci nos głowę przekręci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Marcin ja sie nie chwalę poprostu stwierdzam tylko fakt:) a Ty jak bedziesz latał wkońcu normalnym szybowcem a nie taką popierdziawką małą heheheheeeee to też może bedziesz tak wysoko :-))) oczywiście żartuję pozdrawiam Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 modelpiotrek, dobra dobra poczekajmy do października Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 OK smaruje już skrzydła hihihihi może urosną ;-)))))) Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 mi urosły, teraz tylko je pomocować mam nadzieje że dam rade z czasem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 No, nawet Mondeo na filmie się znalazło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 I własciciele Mondea też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arti61 Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Mam wolne łącze, a filmik spory, ale warto było czekać arti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Cieszę sie bardzo:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.