oziqu Opublikowano 22 Stycznia 2017 Opublikowano 22 Stycznia 2017 Witam, posiadam sterownik oświetlenie DSYS md6l. Tutaj specyfikacja: http://www.nastik.pl/oswietlenie-modelu-dsys-md6l-p-2860.html Czy jest ktoś zorientowany czy istnieje w nim możliwość zdalnego przełączania różnych konfiguracji. Chodzi mi np. o zrobienie świateł tylnych i przednich włączanych osobno.... Pozdrawiam.
AndyCopter Opublikowano 22 Stycznia 2017 Opublikowano 22 Stycznia 2017 W linku który podałeś, sprzedawca zamieścił link do instrukcji, gdzie masz opisane i rozrysowane, jak ten sterownik działa.
oziqu Opublikowano 22 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2017 Tak widziałem, niestety instrukcja tylko w języku czeskim...
AndyCopter Opublikowano 22 Stycznia 2017 Opublikowano 22 Stycznia 2017 W takim razie nie pisz tego bo to chyba nie jest legalne Może zacznij od tego, jaki rodzaj modelu chcesz oświetlać światłami tylne-przednie ? I czy przed chwilą nie pytałeś jak skonfigurować załączanie świateł w aparaturze Eclipse 7 Pro ?
oziqu Opublikowano 22 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2017 Napisałem o przednich/tylnich dla przykładu. Chcę zrobić 2 diody jako halogeny, a 4 jako światła pozycyjne... Chcę po prostu zdalnie włączać światła krótkie/długie.... Chodzi mi tylko czy ten sterownik umożliwia takie przełączanie. Co do aparatury to inny problem...
AndyCopter Opublikowano 22 Stycznia 2017 Opublikowano 22 Stycznia 2017 Z opisu w instrukcji wynika, że tak. Sterownik "programuje się", str, 2 instrukcji. A co do Eclipse 7, to trudno będzie Ci to zmienić. Aparatura należy do tych z rodzaju wygodnych, "włącz i używaj" - tego co producent zaprogramował
oziqu Opublikowano 22 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2017 Mógł byś coś polecić, co by to umożliwiało ? Chodzi oczywiście o podobną "pułkę" Pozdrawiam.
AndyCopter Opublikowano 22 Stycznia 2017 Opublikowano 22 Stycznia 2017 Aparatury ze "zbliżonej półki" w zależności od zasobności portfela, to AT9 lub FS-i10. Ale to oczywiście wyłącznie moje zdanie, więc mocno subiektywne. Także i pewnie wiele innych aparatur, gdzie istnieje możliwość większej swobody w przypisywaniu funkcji do kanału. Ale to raczej odrębny temat
oziqu Opublikowano 22 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2017 Super, dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi