oziqu Opublikowano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Witam, posiadam sterownik oświetlenie DSYS md6l. Tutaj specyfikacja: http://www.nastik.pl/oswietlenie-modelu-dsys-md6l-p-2860.html Czy jest ktoś zorientowany czy istnieje w nim możliwość zdalnego przełączania różnych konfiguracji. Chodzi mi np. o zrobienie świateł tylnych i przednich włączanych osobno.... Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyCopter Opublikowano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 W linku który podałeś, sprzedawca zamieścił link do instrukcji, gdzie masz opisane i rozrysowane, jak ten sterownik działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oziqu Opublikowano 22 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Tak widziałem, niestety instrukcja tylko w języku czeskim... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyCopter Opublikowano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 W takim razie nie pisz tego bo to chyba nie jest legalne Może zacznij od tego, jaki rodzaj modelu chcesz oświetlać światłami tylne-przednie ? I czy przed chwilą nie pytałeś jak skonfigurować załączanie świateł w aparaturze Eclipse 7 Pro ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oziqu Opublikowano 22 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Napisałem o przednich/tylnich dla przykładu. Chcę zrobić 2 diody jako halogeny, a 4 jako światła pozycyjne... Chcę po prostu zdalnie włączać światła krótkie/długie.... Chodzi mi tylko czy ten sterownik umożliwia takie przełączanie. Co do aparatury to inny problem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyCopter Opublikowano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Z opisu w instrukcji wynika, że tak. Sterownik "programuje się", str, 2 instrukcji. A co do Eclipse 7, to trudno będzie Ci to zmienić. Aparatura należy do tych z rodzaju wygodnych, "włącz i używaj" - tego co producent zaprogramował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oziqu Opublikowano 22 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Mógł byś coś polecić, co by to umożliwiało ? Chodzi oczywiście o podobną "pułkę" Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyCopter Opublikowano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Aparatury ze "zbliżonej półki" w zależności od zasobności portfela, to AT9 lub FS-i10. Ale to oczywiście wyłącznie moje zdanie, więc mocno subiektywne. Także i pewnie wiele innych aparatur, gdzie istnieje możliwość większej swobody w przypisywaniu funkcji do kanału. Ale to raczej odrębny temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oziqu Opublikowano 22 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Super, dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi