-==PEGAZ==- Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Przeglądając stare linki natrafiłem na ciekawy modelik. Dla tych co szukają składanego modelu do plecaka będzie ciekawym rozwiązaniem. http://www.acesim.com/rc/prime/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 niestety sronka mi nie dziala ..Mozilla nie otwiera... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 a mnie na noki sie wyswietla . Fajne to, jak widze cos takiego - to az manie ochota nachodzi aby cos zbudowac .. XD ... Chociaz KIT COMING SOON Jak macie podobne ciekawostki to dawajcie...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 niestety sronka mi nie dziala ..Mozilla nie otwiera... Spróbuj na explorerze bo mi na mozilli działa. Najlepszy w tym modelu jest pilot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppompka Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Ten pilot waży pewnie więcej niż cały gotowy do lotu samolot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.