KLAKu Opublikowano 6 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 Witam. Mam problem z telemetria wyświetlana na FS-i6. Na pierwszym z odbiorników kiedyś działała (wyświetlarko na nadajniku baterie zasięg... ),ale przestało, nawet nie wiem kiedy :/ Zakupiłem drugi odbiornik i wszystko na nim pokazuje. Mogłem coś przestawić w aparaturze ? Odbiornik przestał wysyłać dane do nadajnika ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzioch Opublikowano 6 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 Jeżeli na tym samym modelu w nadajniku nowy odbiornik pokazuje wszystko a stary nie to ustawienia w nadajniku masz OK bo nowy by też nie pokazywał. Może się uszkodził odbiornik. Mam jeden taki który tez nie wysyła telemetrii a jest nowy prosto od chińczyka. Ale wszystkie kanały działają poprawnie. Możesz spróbować zbindować jeszcze raz może coś pomoże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAKu Opublikowano 6 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 Już kiedyś zbindowalem, ale spróbowałem teraz jeszcze raz i złapało. Dziękuję za odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulugula Opublikowano 6 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 Tak samo miałem parę dni temu, załapał po drugim bindowaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi