ECO400 Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Planów ani fotek z budowy nie mam :? Powiem że modelik był robiony na podstawie tego http://www.tcrobots.org/members/rjesm03.jpg PS: We wrześniu planuję sprzedaż tego modeliku
Kamil6593 Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Opublikowano 16 Sierpnia 2008 No no Dawid:D O ile dobrze widziałem to serwa są na gumke recepturke ?
ECO400 Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Masz racje Kamil. Serwa dałem na gumki. To rozwiązanie sprawdziło się w wielu modelach i jest bardzo proste i skuteczne. Pozdrawiam.
Kamil6593 Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Nie wiem ale moim zdaniem to by było słabe i się ruszało , a jak podczas lotu pęknie?Szkoda modelu , lepiej się ubezpieczyć , może zamiast tego daj może jakiegoś kleju minimalnie na serwo i przyklej bo szkoda modelu.Pozdrawiam
ECO400 Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Witam. Serwa są dodatkowo przyklejone na niewielką ilość sylikony bezbarwnego. Pozdrawiam.
adrian06adik Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Na podobnym uczyłem się latać z p. Romanem Sz.
Locke Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Na podobnym uczyłem się latać z p. Romanem Sz. Naprawde ? :shock: :shock: To musiało być straszne. PS. Popatrz na date ostatniego postu.
adrian06adik Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 widziałem, a co P.S. Latanie tym na hali nie jest zbyt przyjemne, na boisku super lata. Gdy zrobiło się ciemniej pan Romek włączył LEDy (czerwony i zielony), więc wiedziałem gdzie jest model
adrian06adik Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Możnaby stwierdzić, że lata jak "druciany worek foliowy" z "wiatraczkiem" (to miało być pozytywne stwierdzenie) i ogólnie interesująco i ciekawie
Gość Anonymous Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 adrian06adik, dwie sprawy: 1) Nie pisz posta pod postem, tylko używaj opcji "Edytuj". 2) Nie odgrzebuj stary tematów lub też jak wolisz - nie odgrzewaj starych kotletów. Jest to praktyka zła, zwłaszcza, że do tematu nie wniosłeś nic konstruktywnego. Proszę to potraktować jako ostrzeżenie "bez ostrzeżenia" - następny taki "numer" moderator będzie zmuszony odpowiednio "nagrodzić". PS. zapomniałem dodać, nie odpisuj mi już w tym temacie.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.