ECO400 Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Planów ani fotek z budowy nie mam :? Powiem że modelik był robiony na podstawie tego http://www.tcrobots.org/members/rjesm03.jpg PS: We wrześniu planuję sprzedaż tego modeliku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil6593 Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 No no Dawid:D O ile dobrze widziałem to serwa są na gumke recepturke ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Masz racje Kamil. Serwa dałem na gumki. To rozwiązanie sprawdziło się w wielu modelach i jest bardzo proste i skuteczne. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil6593 Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Nie wiem ale moim zdaniem to by było słabe i się ruszało , a jak podczas lotu pęknie?Szkoda modelu , lepiej się ubezpieczyć , może zamiast tego daj może jakiegoś kleju minimalnie na serwo i przyklej bo szkoda modelu.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Witam. Serwa są dodatkowo przyklejone na niewielką ilość sylikony bezbarwnego. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil6593 Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Aha , noto zawsze lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian06adik Opublikowano 1 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 Na podobnym uczyłem się latać z p. Romanem Sz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Locke Opublikowano 1 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 Na podobnym uczyłem się latać z p. Romanem Sz. Naprawde ? :shock: :shock: To musiało być straszne. PS. Popatrz na date ostatniego postu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian06adik Opublikowano 1 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 widziałem, a co P.S. Latanie tym na hali nie jest zbyt przyjemne, na boisku super lata. Gdy zrobiło się ciemniej pan Romek włączył LEDy (czerwony i zielony), więc wiedziałem gdzie jest model Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian06adik Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Możnaby stwierdzić, że lata jak "druciany worek foliowy" z "wiatraczkiem" (to miało być pozytywne stwierdzenie) i ogólnie interesująco i ciekawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 adrian06adik, dwie sprawy: 1) Nie pisz posta pod postem, tylko używaj opcji "Edytuj". 2) Nie odgrzebuj stary tematów lub też jak wolisz - nie odgrzewaj starych kotletów. Jest to praktyka zła, zwłaszcza, że do tematu nie wniosłeś nic konstruktywnego. Proszę to potraktować jako ostrzeżenie "bez ostrzeżenia" - następny taki "numer" moderator będzie zmuszony odpowiednio "nagrodzić". PS. zapomniałem dodać, nie odpisuj mi już w tym temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.